?>

Bouwbedrijf Thus: betrouwbaar en betaalbaar vakmanschap

Als gediplomeerd aannemersbedrijf met jarenlange ervaring, weten wij als geen ander dat een huis veel meer is dan grond, tekeningen, vergunningen en bouwkunst. Een woning geeft woongenot en leefplezier aan de bewoners. Bedenk dat u degene bent die bepaalt hoe uw nieuwbouwwoning of verbouwing eruit moet zien. Bouwbedrijf Thus kan u hier met raad en daad bijstaan.

Bij het bouwen van een nieuwe woning of een verbouwing, komt er veel op u af. Het begint met het laten maken van een ontwerp en het uitzoeken van materialen. Op papier ziet het er geweldig uit, maar uw huis gaat pas leven als de bouw begint. Een flexibele aannemer, die met u meedenkt, neemt u veel zorgen uit handen.

Wij bouwen milieuvriendelijk. Dat wil zeggen dat wij methodes en materialen gebruiken die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit duurzaam bouwen heeft voor u als voordeel dat wij u kunnen adviseren op het gebied van energiebesparing. Een energiezuinige woning is goed voor uw portemonnee!

Bouwbedrijf Thus werkt met bouwspecialisten, die al jaren in dienst zijn. Betrokken metselaars en timmerlieden die trots zijn op het gerealiseerde werk. Daarmee zorgen wij op een betrouwbare en betaalbare manier voor uw woongenot. 

 

Call Now Button